ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.: Το πλέον οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης μέσω του Συνεταιρισμού μας EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ! Εξετάστε τη μοναδική πρότασή μας και υπογράψτε ΑΜΕΣΑ τη σχετική αίτηση!

Συνάδελφοι,

Σας είχαμε υποσχεθεί ότι επίκειτο η ανακοίνωση από το Συνεταιρισμό μας Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης για τους συνταξιούχους συναδέλφους που αποχώρησαν από την τράπεζα από 1/1/2014 και εντεύθεν, τους οποίους δεν καλύπτει πλέον το ομαδικό ασφαλιστήριο της ΑΧΑ.

Έπειτα από έρευνα και επαφές μηνών, τα εξειδικευμένα στελέχη του Συνεταιρισμού μας που επιφορτίστηκαν με την ανεύρεση του κατάλληλου προγράμματος, είναι σε θέση πλέον να σας παρουσιάσουν την πληρέστερη και πλέον συμφέρουσα πρόταση!

Όπως θα διαπιστώσετε μάλιστα, το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας υπερτερεί του ομαδικού ασφαλιστήριου της AXA που κάλυπτε μέχρι πρότινος τους συναδέλφους και είναι εγγυημένα πιο οικονομικό από αντίστοιχα που προωθούνται από άλλες οργανώσεις. Σημειώνεται επίσης, ότι μέσω του προγράμματος θα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε και μέλη των οικογενειών σας με πολύ χαμηλό κόστος.

Σας καλούμε να μελετήσετε και να συγκρίνετε την πολύ ενδιαφέρουσα και οικονομική πρόταση του Συνεταιρισμού μας για την ομαδική ασφάλιση των συνταξιούχων που αποχώρησαν από 1/1/2014 και εντεύθεν. Είμαστε σίγουροι ότι θα την προκρίνετε και εν συνεχεία θα πρέπει άμεσα να υπογράψετε και να μας αποστείλετε πρωτότυπα τη σχετική αίτηση που ακολουθεί, ώστε να συμπληρωθεί σύντομα ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών για την εκκίνηση του προγράμματος:

>

Αίτηση Ασφάλισης – Ενημερωτικό Εντυπο

>

>
>————————————————————————————————————

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ετήσιο μικτό κόστος ασφάλισης

         ΚΟΣΤΟΣ

Ανά ασφαλισμένο

289,00 €

Ανά ασφαλισμένο με 1 εξαρτώμενο μέλος

499,00 €

Ανά ασφαλισμένο με 2 εξαρτώμενα μέλη

699,00 €

Ανά ασφαλισμένο με 3 ή περισσότερα εξαρτώμενα μέλη

799,00 €

 

Διευκρινίσεις

Στο μικτό κόστος περιλαμβάνονται οι παρακάτω νόμιμες επιβαρύνσεις:

– Ασφάλεια Ζωής : Φόρος Ασφαλίστρων 4% (ή 0% σε περίπτωση συμβάσεων από 10 έτη και άνω)

– Συμπληρωματικές παροχές : Φόρος Ασφαλίστρων 15%

– Εισφορά υπέρ Εγγυητικού κεφαλαίου Ζωής : 0,75%

………………………………………………………………………………………………………………………………….

>

Το πρόγραμμα αυτό κατ’ αρχάς αφορά μεν τους συνταξιούχους συναδέλφους που αποχώρησαν από την τράπεζα από 1/1/2014 και εντεύθεν, τους οποίους δεν καλύπτει πλέον το ομαδικό ασφαλιστήριο της ΑΧΑ, ωστόσο σε περίπτωση που λειτουργήσει ικανοποιητικά, υπάρχουν δυνατότητες για περαιτέρω επέκτασή του στο άμεσο μέλλον.

Συνάδελφοι,

Πρόκειται για μία προσπάθεια του Συνεταιρισμού μας που έπειτα από πολυετή αδράνεια, επανέρχεται δυναμικά για να εξυπηρετήσει βασικές ανάγκες των συναδέλφων μας. Μία προσπάθεια που απευθύνεται σε εσάς, είναι προς το συμφέρον σας και η υλοποίησή της εναπόκειται στη συμμετοχή σας!

Το εγχείρημα του Συνεταιρισμού απαιτεί τη στήριξή σας και είμαστε σίγουροι ότι ενωμένοι μπορούμε και θα πετύχουμε περισσότερα προς όφελος αποκλειστικά της μεγάλης ιονικής οικογένειας.