Πρώτη Δύναμη η παράταξη της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Συνταξιούχων! Με πρωτοφανείς ενέργειες των γνωστών αγνώστων που νόθευσαν το εκλογικό αποτέλεσμα απετράπη για ελάχιστες ψήφους η αυτοδυναμία της παράταξής μας!

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας. Οι συνταξιούχοι συνάδελφοί μας ανέδειξαν την παράταξη της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πρώτη δύναμη, που δεν κέρδισε για μόλις 38 ψήφους την αυτοδυναμία!

Δυστυχώς, όπως σας είχαμε ενημερώσει και τις προηγούμενες μέρες, η εκλογική διαδικασία σημαδεύτηκε από πρωτοφανή γεγονότα που προσβάλλουν το χώρο της Ιονικής

Τα ανεπίτρεπτα φαινόμενα και οι παρασκηνιακές, παράνομες ενέργειες, τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες με αδιάσειστα στοιχεία, που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές, αλλοίωσαν τη βούληση των συναδέλφων και το εκλογικό αποτέλεσμα! Παρά τα φαινόμενα νοθείας και το γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση δεν έχει εγγράψει στο Σύλλογο περίπου 500 νέους συνταξιούχους συναδέλφους που αποχώρησαν από το 2013 και οι οποίοι στηρίζουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανασχέσουν τη δυναμική της παράταξής μας ανάμεσα στους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντας την παράταξή μας πρώτη δύναμη, που για ελάχιστα ψηφοδέλτια δεν κέρδισε την αυτοδυναμία.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ δε θα ανεχτεί τη διασάλευση της εκλογικής βούλησης των συναδέλφων. Προσφεύγουμε άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη για την ακύρωση της διαδικασίας, ώστε να ολοκληρώσουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό και συμψηφισμό την εξυγίανση του πολύπαθου Συλλόγου Συνταξιούχων.

Η αποκάλυψη όσων έχουν συμβεί την τελευταία δεκαετία και η κάθαρση του απαξιωμένου Συλλόγου αποδεικνύεται ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού τα συμφέροντα που υποκρύπτονται έχουν βαθιές ρίζες, αλλά υποσχόμαστε ότι θα τη φέρουμε εις πέρας, όσους μηχανισμούς και αν χρησιμοποιήσουν! Και όπως γνωρίζετε, ότι υποσχόμαστε γίνεται, αργά ή γρήγορα, πράξη…

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει τη βούληση και τη δύναμη και άμεσα θα προχωρήσει στην εξυγίανση του Συλλόγου Συνταξιούχων, ώστε εν συνεχεία να επιτύχουμε μέσω της συγχώνευσης των συλλόγων μας την πολυπόθητη, από τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, ενότητα του χώρου μας!

>

 
ΨΗΦΙΣΑΝ 1428
ΕΓΚΥΡΑ 1363
ΑΚΥΡΑ 54
ΛΕΥΚΑ 11

>

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ
ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 616 4 από πρώτη κατανομή
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΟΝΙΚΗΣ 562 3 από πρώτη και 1 από δεύτερη κατανομή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 137 1 από τρίτη κατανομή
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ 48

>

 
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΔΡΕΣ
ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 2
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΟΝΙΚΗΣ 1