“Από… άλλο ανέκδοτο”! Γιατί η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι αυτή που δε γελάσαμε!


Η σέξι δασκάλα…

Μια νεαρή δασκάλα αποφασίζει να κάνει ένα πρόχειρο διαγώνισμα στην τάξη της , για να διαπιστώσει την πρόοδο των μαθητών της . Το θέμα είναι δύσκολο κι αρχίζουν να γράφουν αμέσως . Γυρνάει η δασκάλα να γράψει το θέμα στον πίνακα , σηκώνεται η μίνι φούστα της και απ το βάθος της τάξης ακούγεται ένα γέλιο .

– Τι συμβαίνει , Στεφούλη ; ρωτάει η δασκάλα .

– Κυρία , είδα μια απ τις ζαρτιέρες σας !

– Έξω απ’ την τάξη , λέει η δασκάλα . Δε θέλω τέτοια πράματα στο μάθημά μου . Δε θέλω να σε δω για 3 ημέρες .

Τότε η δασκάλα αποφάσισε να δώσει κάτι συμπληρωματικές οδηγίες , γυρνάει στον πίνακα και , καθώς τεντώνεται να γράψει , ένα ακόμη γέλιο ακούγεται απ την τάξη .

– Τι συμβαίνει , Ιωσήφ ; ρωτάει η δασκάλα , που είχε αρχίσει να εκνευρίζεται .

– Κυρία , είδα το εσώρουχό σας , απαντάει ο Γιαννάκης .

– Έξω απ την τάξη μου , φωνάζει η δασκάλα . Κι αυτή τη φορά η τιμωρία θα είναι πιο αυστηρή . Θα επιστρέψεις μετά από 3 βδομάδες .

Εκνευρισμένη όπως ήτανε , γυρίζει πάλι στον πίνακα , αλλά της πέφτει ο σπόγγος . Σκύβει να τον πιάσει και ένα δυνατότερο γέλιο ακούγεται απ’ το βάθος της τάξης . Στρέφει προς τους μαθητές η δασκάλα και βλέπει τον Μπόμπο να κατευθύνεται προς την έξοδο .

– Και για πού το’ βαλες εσύ; τον ρωτάει.

– Μ’ αυτό που είδα εγώ , απαντάει ο Μπόμπος , λέω να φύγω και να επιστρέψω του χρόνου!

>

………………………………………………………………………………………..

Το νόημα του γλιστρήματος…

Κάποτε σ ένα μεγάλο χωριό , τοποθετήθηκε ένας εξομολογητής. Άρχισε να εξομολογεί και μερικές γυναίκες, όταν τις ρωτούσε τι έκαναν , αφού του έλεγαν διάφορα , έφταναν και στο αν απάτησαν τον άντρα τους . Όχι μόνο δεν είχαν καθόλου τακτ , αλλά του το έλεγαν και τελείως καθαρά, με… λεπτομέρειες και χυδαίες εκφράσεις…

Ο εξομολογητής ίδρωνε και ξεΐδρωνε και προσπαθούσε να τις συνετίσει . Εκείνες συνέχιζαν . Αποφάσισε να τις παρακαλέσει , αντί για τη λέξη γ@&#%$, που τον σοκάριζε να λένε την λέξη  «γλίστρησα» . Αυτός θα καταλάβαινε τι είχε γίνει .

Σιγά σιγά , η λέξη γλίστρησα είχε αποκτήσει στο συγκεκριμένο χωριό την έννοια του «έκανα έρωτα» . Κάτι που το είχαν μάθει και όλοι οι άντρες .

Όμως, ο συγκεκριμένος εξομολογητής μετατέθηκε από το χωριό και σε λίγες μέρες τον αντικατέστησε άλλος . Ξεκίνησε ο καινούριος τη δουλειά του και με κατάπληξη άκουγε τις γυναίκες να του λένε πως   «γλίστρησαν».

-«Και τι με νοιάζει εμένα ;» έλεγε μέσα του.

Το κακό όμως συνεχιζόταν , όποτε μια και δυο , ξεκίνησε και βρήκε τον πρόεδρο του χωριού.

– Δε μου λες πρόεδρε , του είπε . Γιατί δεν φτιάχνεις τους δρόμους και γλιστράνε οι γυναίκες ;  Ξέρεις ότι μου κάνουν παράπονα κάθε μέρα ;

Ο πρόεδρος , μυημένος στο τι εννοούσαν οι γυναίκες άρχισε να γελάει τρανταχτά και ο εξομολογητής. αφού περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το γέλιο του, του είπε :

– Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεις το αστείο πρόεδρε . Εγώ μιλάω σοβαρά και πρόσεχε , γιατί θα σου φέρουν την προεδρίνα καμία μέρα με σπασμένα κόκαλα . Τρεις φορές γλίστρησε αυτήν την εβδομάδα….

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial