Μία μεγάλη απώλεια για την ιονική οικογένεια… Καλό ταξίδι Λάκη!

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 70 ετών, ύστερα από μακρά μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, ο συνάδελφός μας Θρασύβουλος Παγιαύλας που είχε υπηρετήσει στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Ίωνος Δραγούμη και στο κατάστημα της Ρούσβελτ ως Διευθυντής, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ως Διευθυντής στο Κατάστημα Χίου. 

Τον γνωστό στους οικείους του Λάκη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα, ενώ ξεχώρισε στη σταδιοδρομία του στην τράπεζα λόγω της υψηλής κατάρτισής του επί του συνόλου του φάσματος του τραπεζικού αντικειμένου. Ωστόσο, το μεγαλύτερο “παράσημό” του, είναι οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε με τους συναδέλφους είτε σαν υφιστάμενος είτε σαν διευθυντής.

Για αυτό και η είδηση της απώλειάς του βύθισε στη θλίψη όσους είχαν την τύχη να συνυπηρετήσουν μαζί του και είναι σίγουρο ότι θα θυμούνται την καλοσύνη με την οποία περιέβαλε πάντοτε τους συναδέλφους.

Αξέχαστος όμως θα μείνει ο αγαπητός Λάκης και στο μοναχογιό του Κωνσταντίνο, τον οποίο υπεραγαπούσε, που θα πρέπει βέβαια να νιώθει περήφανος για την υπηρεσία του πατέρα του στην τράπεζα και συνολικά την πορεία ζωής του, που σίγουρα θα αποτελέσει φωτεινό φάρο ζωής για τον ίδιο.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας απευθύνουμε τον τελευταίο χαιρετισμό στο συνάδελφο και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 10/6, στις 17:45 μ.μ. στο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Λάκη!