Συνεταιρισμός: ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ! – Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες (15,16 & 18/5) με την εκλογή νέου Δ.Σ.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

(συν. Π. Ε.) – ΣΥΝ. ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.

Ευπόλιδος 8 – ΑΘΗΝΑ 105 51   τηλ. : 210 3250693   fax : 210 3311278   mail : synergasya@gmail.com

>

Ο ιστορικός Συνεταιρισμός μας έχει εκκινήσει πλέον τη λειτουργία του και στόχος μας είναι η σταθερότητα και η καθιέρωση στις συνειδήσεις των συναδέλφων ώστε να κατορθώσει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες, προσφέροντας στα μέλη του σημαντικές υπηρεσίες εν μέσω της εκτεταμένης περιόδου οικονομικής κρίσης.

Η δημιουργία νέων οικονομικών δομών αλληλεγγύης και η οργάνωσή μας ως πολίτες και εργαζόμενοι σε συλλογικά σχήματα αποτέλεσε το έναυσμα για την προσπάθεια επαναλειτουργίας του Συνεταιρισμού μας σε πλαίσια διαφάνειας και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων. Μετά από τις σημαντικές και τις πράγματι χρονοβόρες προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την εξυγίανσή του και αφού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες τροποποίησης του καταστατικού ώστε να είναι ικανό να εξυπηρετήσει τη λειτουργία του εγχειρήματος σε σύγχρονα πρότυπα, εκτυλίχθηκε ομαλά στις 15,16 & 18 Μαΐου η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την εκλογή εννεαμελούς διοίκησης, όπως ορίζει το νέο καταστατικό.

Η δικαστική αντιπρόσωπος και η εφορευτική επιτροπή που αποτελείτο από τους συναδέλφους μας Μαρία Φιλιπποπούλου, Χρήστο Ζαβακόπουλο και Γιώργο Αντωνόπουλο, τους οποίους ευχαριστούμε για την ομαλή διεκπεραίωση της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, ανακήρυξε τους πλειοψηφήσαντες συμβούλους οι οποίοι είναι με σειρά εκλογής:

 

Τακτικά Μέλη Δ.Σ.

Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ.

1

Φιλιππόπουλος Σαράντος

Πικούνη Ιωάννα

2

Αλεξόπουλος Νικόλαος

Γιαννόπουλος Ιωάννης

3

Κάβουρας Νικόλαος

Γιαλαμάς Χαράλαμπος

4

Σοφιανόπουλος Ιωάννης

Αναστασοπούλου Φωτεινή

5

Μεραντζής Λάμπρος

Αναστασίου Αναστασία

6

Μπάφης Ανδρέας

Βελλή Ελένη

7

Χαλικιάς Παναγιώτης

Σβώλου Ιωάννα

8

Μάγγου Αντιόπη

Πετρόπουλος Νικόλαος

9

Σούλας Ιωάννης

Κορφιάτης Ιωάννης

>

 

Τακτικά Μέλη Εποπτικού Συμβουλίου

Αναπληρωματικά Μέλη Εποπτικού Συμβουλίου

1

Ηλιοπούλου Αναστασία

Δαμάσκος Δημήτρης

2

Σκαλίδης Ευάγγελος

Μητρογώγου Καλλιόπη

3

Βασιλάς Αναστάσιος

Κογκάκη Ελευθερία

>

Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει άμεσα ώστε να συγκροτηθεί σε Σώμα και να προχωρήσει δυναμικά όλα τα θέματα που απασχολούν το Συνεταιρισμό.


>

Συνάδελφοι, όπως είχαμε δεσμευθεί απέναντί σας, η λειτουργία του Συνεταιρισμού μας παίρνει σάρκα και οστά.

Η διοίκηση ζητά από όλους εσάς, να τον στηρίξετε προς όφελος δικό σας και των συναδέλφων σας, ώστε να θεμελιωθεί σταδιακά σε ένα στέρεο και αποτελεσματικό οικοδόμημα αλληλεγγύης και από την πλευρά της σας υπόσχεται ότι θα πράξει τα δέοντα ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποστηρικτικές δομές και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει, που θα οδηγήσουν σύντομα στην αποτελεσματική λειτουργία του.

  • Πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης είναι η έρευνα της αγοράς και η πραγματοποίηση επαφών από τα εξειδικευμένα στελέχη μας, ώστε να επιτευχθούν όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσες συμφωνίες για την κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών των συνεταίρων. Φιλοδοξία μας είναι ο Συνεταιρισμός να λειτουργήσει πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα, παρέχοντας στα μέλη του πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές, με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, που σίγουρα θα βελτιώσουν τις αγοραστικές δυνατότητές τους και θα αποτελέσουν μία σημαντική συνδρομή στο περιβάλλον της κρίσης και στο πεδίο της αλληλέγγυας οικονομίας.
 

Η αρχή έχει γίνει ήδη με την ασύγκριτη προσφορά πακέτων κινητής τηλεφωνίας που σας έχουμε κοινοποιήσει ήδη από το προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας !

Η ραγδαία ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών και η αυξανόμενη σημασία τους στην καθημερινότητά μας, μας έκανε να στραφούμε για την πρώτη μας συνεργασία στην εταιρία “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(HRS mobile)” για την προσφορά ιδιαιτέρως ανταγωνιστικών πακέτων τηλεφωνίας που δεν μπορείτε να βρείτε στην αγορά και δε διατίθεται σε μεμονωμένους καταναλωτές.

Η συνεργασία μας αυτή είναι ενεργή έχοντας ήδη προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στις τάξεις των συνεταίρων. Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να εξοικονομήσετε σημαντικά ποσά από τους μηνιαίους λογαριασμούς τηλεφωνίας σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον εκπρόσωπο της εταιρείας κο Μιχαήλ Μελίσση στο 6941628539, καθώς επίσης και στα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

  • Στα πλαίσια της προσπάθειας επαναλειτουργίας του Συνεταιρισμού σε σύγχρονα πρότυπα ώστε να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και να μπορέσει πραγματικά να ικανοποιήσει τις σημερινές καταναλωτικές ανάγκες για μία μακρόπνοη προοπτική, κεντρικό ρόλο θα έχει η συνεχής ενημέρωση των μελών του και η εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρέχει. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού που βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή, μέσω της οποίας θα γίνεται κατά κύριο λόγο η παρουσίαση και παραγγελία των προϊόντων, ενώ επίσης θα εκδίδονται και ειδικά έντυπα που θα ενημερώνουν τα μέλη για το σύνολο των συμβάσεων, τις μεγάλες ευκαιρίες και τις προσφορές που θα παρέχει ο Συνεταιρισμός.

  • Μία μεγάλη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση είναι η διεύρυνση των μελών του για την αποτελεσματικότερη και πλέον συμφέρουσα λειτουργία του. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η επιδίωξη εγγραφής στο Συνεταιρισμό της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων. Επιπλέον, ζητάμε από τα μέλη να κινητοποιηθούν, εγγράφοντας τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα για να ισχυροποιήσουμε το Συνεταιρισμό προς όφελος όλων μας. Η ισχύς εν τη ενώσει…

>

Είναι υπόθεση όλων!

Η ενίσχυση του Συνεταιρισμού είναι υπόθεση όλων, αφού αφενός μεν εσείς οι ίδιοι θα επωφεληθείτε από τη λειτουργία και την ενίσχυσή του, αφετέρου δε, σας έχουμε γνωστοποιήσει ότι τα έσοδα θα διατίθενται για τη δημιουργία και συντήρηση ενός Πανελλήνιου Δικτύου Παροχής Υγείας που θα καλύπτει τις ανάγκες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών του.

Ήδη, τα στελέχη μας έχουν επεξεργαστεί το βασικό σχεδιασμό και ελπίζουμε όσο το δυνατόν συντομότερα να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα κάλυψης όλων των αναγκών της υγείας.

 

Επομένως, ζητάμε από όλους να στηρίξετε ενεργά την προσπάθειά μας, διότι η επιτυχία του Συνεταιρισμού θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις για το σύνολο των μελών του!

>

Υ.Γ. Μέχρι να τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού, θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις και για όλες τις συνεργασίες που θα συνάψουμε μέσω της ιστοσελίδας της Ιονικής Ενότητας.

>

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

          Ν. Κάβουρας                      Σ. Φιλιππόπουλος