Ανακοινώνεται ΑΜΕΣΑ το Πληρέστερο και Οικονομικότερο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης μέσω του Συνεταιρισμού μας

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι εντός του Ιουνίου ανακοινώνεται από το Συνεταιρισμό μας Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης για τους συνταξιούχους συναδέλφους που αποχώρησαν από την τράπεζα από 1/1/2014 και εντεύθεν, τους οποίους δεν καλύπτει πλέον το ομαδικό ασφαλιστήριο της ΑΧΑ.

Έπειτα από έρευνα και επαφές μηνών, τα εξειδικευμένα στελέχη του Συνεταιρισμού μας που επιφορτίστηκαν με την ανεύρεση του κατάλληλου προγράμματος, είναι σε θέση πλέον να σας παρουσιάσουν την πληρέστερη και πλέον συμφέρουσα πρόταση, στην οποία κατέληξαν, που μάλιστα υπερτερεί του ομαδικού ασφαλιστήριου της AXA που κάλυπτε μέχρι πρότινος τους συναδέλφους και είναι εγγυημένα πιο οικονομική από αντίστοιχες που προωθούνται από άλλες οργανώσεις. Σημειώνεται επίσης, ότι μέσω του προγράμματος θα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε και μέλη των οικογενειών σας με πολύ χαμηλό κόστος και διάφορες άλλες παροχές που θα σας γνωστοποιηθούν.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι ο Συνεταιρισμός μας βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διαδικασία εκλογών που πλέον ολοκληρώθηκαν και επομένως σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει αναλυτικά τους όρους του προγράμματος.

Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή να μην προστρέξετε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον σε διάφορους “πολιτιστικούς ομίλους” που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, πριν μελετήσετε και συγκρίνετε με την πολύ ενδιαφέρουσα και οικονομική πρόταση του Συνεταιρισμού μας για την ομαδική ασφάλιση των συνταξιούχων που αποχώρησαν από 1/1/2014 και εντεύθεν.