Τη Μεγάλη Εβδομάδα ξαποσταίνουμε και ξανά προς τη ιονική δόξα τραβάμε… (φωτογραφίες)

Συνάδελφοι,

Έπειτα από τρεις εβδομάδες κινητοποιήσεων διαρκείας που οι σύλλογοί μας με τη συμπαράστασή σας παρέμειναν έξω από το Κεντρικό, γράφοντας ενωμένοι μία ακόμα σελίδα στη μακρά παράδοση των αγωνιστικών διεκδικήσεων της Ιονικής, ήρθε η στιγμή να αποφορτιστούμε… Κατά απαίτηση των συντρόφων και συναγωνιστών μας και μετά από απόφαση των Δ.Σ. των συλλόγων μας, τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις πρώτες μέρες μετά το Πάσχα θα αφήσουμε για λίγο το πόστο μας στη Σταδίου 40 και θα επανέλθουμε μετά τις γιορτές δριμύτεροι για να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα τον Αγώνα μας με μοναδικό στόχο και ορίζοντα τη δικαίωση των αιτημάτων μας!

>

Όλοι όσοι ανταποκριθήκαμε στο Πανιονικό Κάλεσμα και δώσαμε το παρών αυτές τις τρεις εβδομάδες έξω από το Κεντρικό, εκεί όπου χτυπούσε η καρδιά της ιονικής οικογένειας, είμαστε περήφανοι για το δίκαιο, ανυποχώρητο και δυναμικό αγώνα που δώσαμε, καταφέρνοντας αυτό το διάσημα να περάσουμε το μήνυμα της μαχητικής μας διάθεσης σε χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Ας μην ελπίζουν οι διοικούντες την τράπεζα ότι αυτή η προσωρινή ανάπαυλα θα σημάνει την εξασθένιση των κινητοποιήσεών μας. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά το επόμενο διάστημα και όπως έχει γίνει πλέον κατανοητό, οι υποσχέσεις των συλλόγων μας δεν αποτελούν κενό γράμμα, αλλά υλοποιούνται στο ακέραιο!

Για του λόγου το αληθές, λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών δε θα συγκεντρωνόμαστε καθημερινά έξω από το Κεντρικό, αλλά θα συνεχιστεί αδιάκοπα η προσπάθειά μας. Εξ άλλου έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι οι ενέργειές μας δεν εξαντλούνται στις κινητοποιήσεις μας και υλοποιούμε παράλληλα τον πολυεπίπεδο σχεδιασμό μας για να πετύχουμε την εκπλήρωση των διεκδικήσεών μας.

Γνωρίζοντας πως έχουμε με το μέρος μας τελεσίδικες αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης που ανερυθρίαστα αδιαφορεί να εφαρμόσει η Alpha Bank παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας, σας έχουμε πληροφορήσει ότι στο εξής θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην ανάδειξη των αιτημάτων μας στους ανώτατους θεσμικούς παράγοντες της Πολιτείας. Ήδη βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους διευθυντές των αρμόδιων ασφαλιστικών φορέων ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ, ενώ παράλληλα έχουμε επεξεργαστεί και προετοιμάσει προς προώθηση στα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου ολοκληρωμένους φακέλους που αναδεικνύουν τα απόλυτα τεκμηριωμένα και δίκαια αιτήματά μας.

Σκοπεύουμε να απευθυνθούμε στα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων για να αναδείξουμε την υπόθεσή μας, αλλά και για να καταγγείλουμε την αναλγησία της τράπεζας και την επικίνδυνη διοίκησή της, την οποία δεν πρόκειται να αφήσουμε σε ησυχία μέχρι να υποχωρήσει ενώπιον των δίκαιων αιτημάτων μας και της αταλάντευτης στάσης μας!

Η αρχή έγινε σήμερα το απόγευμα με την ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποίησαν στελέχη του συλλόγου μας με τους εκπροσώπους της Ένωσης Κεντρώων, ακολουθεί τη Μεγάλη Τρίτη προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τις επόμενες μέρες των εορτών αντίστοιχη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ποταμιού και στη συνέχεια όλων των κομμάτων της Βουλής.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών και η συνδρομή και στήριξη που θα θελήσουν να μας παρέχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού θα σας γνωστοποιηθούν, γιατί σύμφωνα με τη συνδικαλιστική πρακτική που πρεσβεύουμε, οφείλετε να γνωρίζετε κατά πόσον τα κόμματα είναι συνεπή στα ευαίσθητα θέματα της δικαιοσύνης, της λειτουργίας των θεσμών, της αντιμετώπισης του ανακεφαλαιοποιημένου με τα χρήματα του ελληνικού λαού τραπεζικού συστήματος και τελικά της ίδιας της δημοκρατίας μας!

Αντίστοιχα, γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ο αγώνας μας θα είχε ελάχιστη προβολή από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των οικονομικών συμφερόντων και των διαφημίσεων της τράπεζας. Οι σύλλογοί μας επεξεργάζονται το… αντίδοτο σε αυτήν τη φίμωση που επιχειρούν να μας επιβάλουν, ώστε στη συνέχεια να μην έχουν άλλη επιλογή τα ΜΜΕ από την προβολή των κινητοποιήσεών μας για να σπάσουμε κι αυτό το εμπάργκο!

. . . . . . . . . . . . . . . . 
>

– Σήμερα, Παρασκευή 7/4, αποφασίσαμε να κλείσουμε το πρώτο μέρος των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων με μία ξεχωριστή εκδήλωση, αφού η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ζωντανό πρόγραμμα μουσικής από το γνωστό σε όλους σας συνάδελφό μας Πλούταρχο Κούσουλα!

Η παρουσία του Πλούταρχου ήταν μία ευχάριστη και δυναμική παρένθεση που σίγουρα κέντρισε το γενικότερο ενδιαφέρον και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι σχεδιάζοντας τη συνέχιση των κινητοποιήσεών μας για μετά το Πάσχα, έχουμε ακόμα πολλούς άσους στο μανίκι μας και ετοιμάζουμε κι άλλες εκπλήξεις για τη διοίκηση της τράπεζας, με προγραμματισμένες συναυλίες στις οποίες θα καλέσουμε το λαό της Αθήνας να υποστηρίξει τον Αγώνα μας!

<

Συνάδελφοι,

  • Ο Αγώνας μας δυναμώνει και διευρύνεται. Κάποιοι πρέπει πλέον να έχουν χάσει τον ύπνο τους…

  • Είθε το πνεύμα της Λαμπρής να φωτίσει και τις σκέψεις των διοικούντων την τράπεζα, αλλά πολύ αμφιβάλλουμε…

  • Θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας και της εφημερίδας μας για τη δυναμική επανεκκίνηση των κινητοποιήσεών μας.

  • Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας. Δεν υποχωρούμε και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή μας.

  • Δε ζητάμε τίποτα περισσότερο από την εφαρμογή των νόμων, των τελεσίδικων αποφάσεων της ελληνικής δικαιοσύνης και την επικράτηση της λογικής.

>
>

Μπορεί τη Μεγαλοβδομάδα να κάνουμε “νηστεία” από τις κινητοποιήσεις, αλλά στους διοικούντες την τράπεζα ευχόμαστε…

>

Κ Α Λ Α   Τ Σ Ο Υ Γ Κ Ρ Ι Σ Μ Α Τ Α !

.

Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις Παρασκευή 7/4: