Την Κυριακή 30/10 στις 15:00 μ.μ. συντονιστείτε στο ΣΚΑΙ για την εκπομπή “Δικογραφίες” της Μαίρη Μπενέα που ασχολείται με το σκάνδαλο του ταμείου υγείας μας

Την Κυριακή 30/10 και ώρα 15:00 μ.μ., η εκπομπή έρευνας “Δικογραφίες” που παρουσιάζει η δημοσιογράφος κα Μαίρη Μπενέα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ασχολείται με το σκάνδαλο του ταμείου υγείας μας.

Παρακολουθήστε στελέχη του συλλόγου μας να αποκρυπτογραφούν τις παράνομες δραστηριότητες συναδέλφων μας, ασφαλισμένων και λειτουργών του ταμείου που με τη δράση τους ζημίωσαν το ταμείο υγείας μας, αλλά και τους υπόλοιπους ασφαλισμένους συναδέλφους. Ο σύλλογός μας σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το σκάνδαλο εμπρησμού του ΤΑΥΤΕΚΩ καθώς είχε σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψή του.

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε την προαναγγελία της εκπομπής από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ:

Σήμερα στα… αποκαΐδια μιας φωτιάς, που ξέσπασε περίεργα το Φεβρουάριο του 2012 στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου, στο κέντρο της Αθηνάς, οι “Δικογραφίες” αναζητούν την αλήθεια. Εκεί φυλάσσονται τα αρχεία του ταμείου ασφάλισης υγείας υπάλληλων τραπεζών και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας. Κάποιοι φρόντισαν να τα εξαφανίσουν μέσα στις φλόγες. Ήταν ο μόνος τρόπος, όπως φάνηκε στη συνεχεία για να εμποδίσουν την έρευνα του εισαγγελέα. Να μην φανεί το «όργιο» παράνομων συνταγογραφήσεων, μέσα από το οποίο έκανε …φτερά το δημόσιο χρήμα. Φάνηκε ότι τα κατάφεραν, στην αρχή, αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως την περίμεναν…! Στο στούντιο η επί σειρά ετών πρώην προϊσταμένη του ασφαλιστικού φορέα του ταμείου και ειδική τομεακής του κλάδου υγείας, Μαρία Φιλιπποπούλου.
Δικογραφίες… την Κυριακή 30/10”