Τραγική απώλεια-σοκ για την ιονική οικογένεια!

Η ιονική οικογένεια πενθεί από χθες μία αναπάντεχη και τραγική απώλεια, αφού ο συνάδελφός μας Ανδρέας Τρυπαρόλης έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών. Συγκεκριμένα ο συνάδελφος παρασύρθηκε ενώ οδηγούσε τη μηχανή του από ασυνείδητο οδηγό που παραβίασε με το αυτοκίνητό του το στοπ και εν συνεχεία τον εγκατέλειψε. Δυστυχώς ο άτυχος συνάδελφός μας δεν άντεξε τη σύγκρουση και έφυγε από κοντά μας. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που στέρησε τη ζωή του αγαπητού Ανδρέα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ο Ανδρέας ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών στην Τεχνική Υπηρεσία της Ιονικής και στη συνέχεια στη Διεύθυνση Προμηθειών, Περιουσίας και Ασφαλείας της Alpha Bank. Η εργατικότητα και το ήθος αποτελούσαν γνωρίσματα του εκλιπόντος, αλλά και το υψηλό αίσθημα συναδελφικότητας που τον χαρακτήριζε, αφού ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να τους εξυπηρετήσει όλους.

Μερικές φορές, τα λόγια μοιάζουν ανίκανα να περιγράψουν τη θλίψη που νιώσαμε όλοι στο άκουσμα αυτής της είδησης. Ο άδικος και απροσδόκητος χαμός του συναδέλφου ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στο σύνολο της ιονικής οικογένειας.

Δυστυχώς, ό,τι και να γράψουμε, ο πόνος και η οδύνη της οικογένειάς του αυτήν τη στιγμή δεν μπορούν να αμβλυνθούν. Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν να αποδεχθούν τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο Ανδρέας, η γυναίκα του Γιούλη, η μητέρα του Σούλα, ο αδερφός του Μάριος και η αδερφή του Στέλλα;

Εκ μέρους της ιονικής οικογένειας, τους εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε να μπορέσουν μέσα από τους στενούς μεταξύ τους δεσμούς να προχωρήσουν τη ζωή τους και να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του Ανδρέα. Σίγουρα, όλοι εμείς οι Ιονικάριοι που γνωρίσαμε τον εκλιπόντα θα θυμόμαστε τον αξιαγάπητο συνάδελφό μας του οποίου η απώλεια μας έχει συγκλονίσει.

Θα τον περιμένει άραγε ψηλά στους ουρανούς ο πατέρας του Σπύρος, επίσης πρώην συνάδελφός μας, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Τεχνική Υπηρεσία της Ιονικής κι έφυγε από κοντά μας μόλις συνταξιοδοτήθηκε; Πόσο περίεργη είναι μερικές φορές η ζωή, αλλά και ο θάνατος, αφού πατέρας και γιος είχαν κοινή μοίρα, καθώς ο Ανδρέας είχε αποχωρήσει με την τελευταία εθελούσια έξοδο. Επειδή τα πολλά λόγια περιττεύουν και η θλίψη κυριαρχεί σε τέτοιες περιπτώσεις, νομίζουμε ότι σε όλους μας μένει η απορία γιατί είναι τόσο άδικη η ζωή μερικές φορές…

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου συναδέλφου θα τελεστεί αύριο (Τρίτη 27/9) στις 16:30 στο κοινό Νεκροταφείο Δάφνης και Αγίου Δημητρίου. Καλούμε όσους συναδέλφους το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να παραστούν για να αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη ενός πολυαγαπημένου τέκνου της ιονικής οικογένειας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ανδρέα, Καλό Ταξίδι!