ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Διεκδικήσεις των μελών του Συλλόγου μας για τη μείωση του εφάπαξ και των συντάξεων

Η στρατηγική του συλλόγου μας για την αποκατάσταση του εφάπαξ και των μειώσεων των συντάξεων που υπέστησαν οι συνάδελφοί μας προχωρά στα πλαίσια που είχαμε οριοθετήσει από την αρχή. Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε επιλέξει τις ενδεδειγμένες νομικές οδούς και τους κατάλληλους συνεργάτες για την τελική δικαίωσή μας.

Ακολουθεί στο τέλος του παρόντος ενημερωτικό σημείωμα για την εξέλιξη των δικαστικών ενεργειών μας σχετικά με τις μειώσεις του εφάπαξ και των συντάξεων από το γραφείο του Δρ. Α. Παπακωνσταντίνου που έχει αναλάβει τις υποθέσεις. Τονίζεται ότι επίκειται νέα ομαδική αγωγή για τη διεκδίκηση των ποσών που αντιστοιχούν στις μειώσεις των συντάξεων και οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν έως σήμερα υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφά τους, οφείλουν να το πράξουν το αργότερο έως την 31η Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να συμμετέχουν στη νέα αυτή αγωγή. Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες στις αγωγές δεν επιβαρύνονται με οποιαδήποτε δαπάνη, αφού προβλέπεται μόνον αμοιβή εκ του αποτελέσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σύλλογό μας και την αρμόδια υπάλληλό μας κα Αγγελική Λάζου.

Να επισκέπτεστε σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα μας και ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να σας παρέχει ενημέρωση για κάθε νέα εξέλιξη σε αυτές τις μείζονες υποθέσεις, στις οποίες αισιοδοξούμε βάσιμα ότι τελικά θα επέλθει η πλήρης και απόλυτη δικαίωσή μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΦΑΠΑΞ & ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ