Αγνοήστε τους καταστροφείς του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

Συνάδελφοι,

Όλοι γνωρίζετε την τραγωδία στην οποία οδηγήθηκε ο επικουρικός ασφαλιστικός μας φορέας και τους πρωταγωνιστές αυτού του δράματος. Οι σημερινοί διοικούντες το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το ναυάγιο της επικουρικής μας ασφάλισης, έχουν βαλθεί με τις εξοργιστικές τους αποφάσεις να διαλύσουν οριστικά το ταμείο. Δεν εξηγείται αλλιώς η “επένδυση” των 55,5 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ της Τράπεζας Αττικής, που διεύρυνε τη “μαύρη τρύπα” στα αποθεματικά του αιμορραγούντος ταμείου μας, καθώς αυτά τα χρήματα ουσιαστικά έχουν ήδη χαθεί…

Μοναδικό τους μέλημα πλέον είναι να νομιμοποιήσουν με κάθε μέσο αυτήν την απαράδεκτη απόφασή τους και αγωνίζονται μανιωδώς να τα καταφέρουν πριν τη λήξη της αποχής των δικηγόρων, που θα σημάνει και την έναρξη των διαδικασιών της απόδοσης των αστικών και ποινικών ευθυνών τους μέσω της κατάθεσης από το σύλλογό μας μηνυτήριας αναφοράς εναντίον τους.

Η νέα τους -καταδικασμένη να αποτύχει- προσπάθεια έχει λάβει τη μορφή διοργάνωσης μίας παράνομης διαδικασίας σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης δια αντιπροσώπων, με αποκλειστικό σκοπό τη νομιμοποίηση των καταστροφικών επιλογών τους που απαλλοτρίωσαν τις εισφορές των συναδέλφων.

Οι κύριοι “επενδυτές” του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ αναζητούν με προβοκατόρικα μέσα συναδέλφους για να συμμετάσχουν στο νέο φιάσκο που προσπαθούν να επιβάλλουν για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους. Συγκεκριμένα, πολλοί συνάδελφοί μας μάς καταγγέλλουν ότι το τελευταίο διάστημα δέχονται τηλεφωνικές οχλήσεις προκειμένου είτε να δώσουν την εξουσιοδότησή τους είτε να θέσουν υποψηφιότητα στη Γενική Συνέλευση δια αντιπροσώπων που επιχειρούν με το νέο καταστατικό έκτρωμα.

Μάλιστα, ιδιαίτερα “φορτικός” αποδεικνύεται ο κος Τσιακούλιας, μέλος της διοίκησης που έλαβε την απόφαση για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ της Τράπεζας Αττικής, ενώ δε δίστασαν να επιστρατεύσουν ακόμα και το γνωστό και μη εξαιρετέο κο Δημήτρουλα, που όλοι γνωρίζετε το παρελθόν του, προκειμένου να ενισχύσει την απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ να πείσουν τους συναδέλφους της Ιονικής να συμμετάσχουν σε αυτήν την παρωδία, μήπως και εν τέλει κατορθώσουν να διασωθούν.

Οι κύριοι αυτοί, αν είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί, αλλά καθώς φαίνεται οι ενέργειές τους ήταν προμελετημένες, αφού στο νέο καταστατικό είχε προβλεφθεί οι Γενικές Συνελεύσεις να γίνονται μέσω αντιπροσώπων, ώστε να φέρουν τις εξελίξεις στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.

Συνάδελφοι,

Αγνοήστε όποιον προσπαθήσει τηλεφωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να σας ενοχλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και εν συνεχεία ενημερώστε μας για αυτές τις ενέργειες. Παράλληλα, διαδώστε και στους υπόλοιπους συναδέλφους που τυχόν δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το απαράδεκτο εγχείρημα, ώστε να μην πέσουν στην παγίδα και να μη βρεθεί ούτε ένας αντιπρόσωπος που θα εκπροσωπήσει την ιονική οικογένεια σε αυτό το φιάσκο!

Απομονώστε όλους αυτούς που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την επικουρική μας ασφάλιση στον αφανισμό. Σύντομα θα προχωρήσουμε σε αγωνιστικές ενέργειες προκειμένου να αποκαλύψουμε το μέγα σκάνδαλο του ΤΑΠΙΙΛΤ-ΑΤ, τους υπεύθυνους της σημερινής τραγικής του κατάστασης και θα ζητήσουμε επιτακτικά την παραδειγματική τους τιμωρία!

Σύσσωμη η ιονική οικογένεια, αλλά και όλοι οι ασφαλισμένοι του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, οφείλουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι για να περισώσουμε ό,τι έχει απομείνει όρθιο από το ναυάγιο της επικουρικής μας ασφάλισης. Σταθερή και αταλάντευτη παραμένει η θέση του συλλόγου μας ότι μοναδική προοπτική και στόχευσή μας είναι η ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ, που πλέον έχει δικαιωθεί στις συνειδήσεις όλων των συναδέλφων ως η μοναδική ρεαλιστική προοπτική για την απρόσκοπτη συνέχιση της επικουρικής σύνταξης για όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους μας.

Σας καλούμε σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσουμε δυναμικά με αγωνιστικό φρόνημα, αλλά και μέσω της νομικής οδού, τους απαράδεκτους χειρισμούς των κυρίων αυτών που έφεραν στο χείλος της καταστροφής την επικουρική μας σύνταξη.

  • Δε συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία νομιμοποίησης της “επένδυσης” των 55,5 εκατ. στην ΑΜΚ της Attica Bank

  • Αγνοούμε τη Γενική Συνέλευση – παρωδία που επιχειρούν να διοργανώσουν οι κύριοι διοικούντες το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

  • Κινούμε ταυτόχρονα όλες τις απαραίτητες θεσμικές διαδικασίες για την επίτευξη της βασικής μας επί σειρά ετών θέσης για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ