Η ιονική οικογένεια δηλώνει πανέτοιμη για τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 28/5) καθοριστική Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού στις 12 το μεσημέρι στον κινηματογράφο “ODEON ΟΠΕΡΑ” (Ακαδημίας 57, Αθήνα)

Συνάδελφοι,

Με ηρεμία, νηφαλιότητα και σιγουριά για επιτυχία, πορευόμαστε προς τη διεξαγωγή της πλέον καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης των τελευταίων ετών που θα αποτελέσει την αφετηρία της δυναμικής επαναδραστηριοποίησης του Συνεταιρισμού μας σε σύγχρονα πρότυπα.

Βέβαια, ακόμα και σε μία προσπάθεια που συγκεντρώνει την αποδοχή της συντριπτικής πλειονότητας της ιονικής οικογένειας, πάντα υπάρχουν οι μειοψηφίες που για ίδια, μικροσυνδικαλιστικά συμφέροντα εναντιώνονται και δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό ή κυρίως αθέμιτο μέσο για να υπονομεύσουν τη διαδικασία. Έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο να επιχειρούν να υποκαταστήσουν τη διοίκηση του Συνεταιρισμού, αποστέλλοντας απολύτως ψευδή μηνύματα ότι δήθεν αναβάλλεται η Συνέλευση! Ειλικρινά, κάθε φορά μας εκπλήσσει το πόσο πιο χαμηλά μπορούν να ρίξουν το επίπεδό τους και όμως πάντα το καταφέρνουν!

Ωστόσο, αυτές οι περιθωριοποιημένες από το σύνολο των συναδέλφων δυνάμεις δεν μπορούν ούτε να μας βλάψουν ούτε να ζημιώσουν το μέλλον και την προοπτική του Συνεταιρισμού μας.

Εμείς καλούμε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού να αγνοήσουν τους προβοκάτορες και να συμμετάσχουν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στη Συνέλευση που θα διεξαχθεί κανονικά για να δώσουν πνοή σε ένα καλύτερο αύριο για το Συνεταιρισμό μας.

Σίγουρα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, πολλώ δε μάλλον να εξηγήσουμε αυτές τις συμπεριφορές, γιατί τις χωρίζει αγεφύρωτη απόσταση από την κουλτούρα της ιονικής οικογένειας εν γένει και του συλλόγου μας ειδικότερα. Ούτε βέβαια μπορούμε να δικαιολογήσουμε την επιχειρηματολογία αυτών των υποτιθέμενων συνδικαλιστών που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το εγχείρημα επειδή ο Συνεταιρισμός υπήρξε ανενεργός (με υπαιτιότητα των συνεργατών τους) επί σειρά ετών…

Ως ένα σημείο κατανοούμε τον πανικό τους που πιστεύουμε ότι συνδέεται άμεσα με την απόφαση πρόσκλησης ορκωτών λογιστών. Κι αυτό γιατί κάποια μέλη των διοικήσεων του Συλλόγου Συνταξιούχων που αντιδρά λυσσαλέα στην προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης του Συνεταιρισμού, είχαν συμμετάσχει στις διοικήσεις του που βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών.

Μάλιστα, στην τελευταία προβοκάτσια που επιχείρησαν μέσω σχετικού μηνύματος που απέστειλαν στους συναδέλφους-μέλη του Συνεταιρισμού, χρησιμοποίησαν το λογότυπο του Συλλόγου Συνταξιούχων, γεγονός που θα απασχολήσει το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού στην επόμενη συνεδρίασή του σε συνεργασία με τους νομικούς του συμβούλους.

Εμείς συνιστούμε ψυχραιμία, ευθυκρισία και μαζική συμμετοχή.

Η μεγάλη πλειονότητα της ιονικής οικογένειας είναι σίγουρο ότι αύριο θα χαράξει πορεία για μία νέα προοπτική!

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/5 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ODEON ΟΠΕΡΑ (ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57, ΑΘΗΝΑ)

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ!