ΕΚΔΡΟΜΗ του συλλόγου μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 18-19-20 Ιουνίου στα Λουτρά Πόζαρ

thumbl_980x340-min

Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να σας προετοιμάσουμε για την επόμενη εξόρμησή μας που θα γίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (18-19-20 Ιουνίου).

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία αξέχαστη εμπειρία στη Νάουσα, στην Έδεσσα, το Καϊμάκτσαλαν, τα Λουτρά Πόζαρ, τη Βέροια και τις γύρω περιοχές!

Πρόγραμμα:

Αναχώρηση το Σάββατο 18/6 στις 07:00 π.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου μας (πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο). Μετά από τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις (Καμένα Βούρλα κλπ) θα φτάσουμε στη Νάουσα, όπου θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο αξιοθέατό της, το άλσος του Αγίου Νικολάου, μία μεγάλη, καταπράσινη έκταση με τεράστια πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας, η Αραπίτσα, ενώ δε θα παραλείψουμε να περιηγηθούμε στο μεγάλο πάρκο στην είσοδο της πόλης.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με προορισμό την Έδεσσα όπου θα γίνει μια σύντομη περιήγηση στην πόλη και ασφαλώς θα απολαύσουμε τον καφέ μας στους περίφημους καταρράκτες της Έδεσσας, τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων, που έχουν το παγκόσμιο προνόμιο να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης!

Αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου υπό τους ήχους των τραγουδιών των συναδέλφων μας Ιπποκράτη Ξυλά και Πλούταρχου Κούσουλα συνοδεία ορχήστρας.

Την Κυριακή 19/6 μετά το πλούσιο πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για να θαυμάσουμε τόσο την λίμνη Άγρα όσο και την Βεγορίτιδα. Και αφού επισκεφθούμε τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Αγίου Αθανασίου στην κορυφή Πιπερίτσα στα 1.200μ του όρους Καϊμάκτσαλαν, ταξιδεύοντας μέσω της Αριδαίας και από ένα πανέμορφο τοπίο, πλούσιο σε βλάστηση, θα φτάσουμε στα περίφημα Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας. Στο ιδιαίτερο αυτό τοπίο, όπου μια χαράδρα έχει δημιουργηθεί σ ένα μεγαλοπρεπές, βραχώδες βουνό και μέσα της ρέει ο θερμοπόταμος Τόπλιτσα, σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες, θα απολαύσουμε το θερμό ιαματικό λουτρό μας και θα χαλαρώσουμε.

Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο στην πισίνα και ένα ακόμα γλέντι με τους συναδέλφους Πλούταρχο Κούσουλα και Ιπποκράτη Ξυλά.

Τη Δευτέρα 20/6 μετά το πλούσιο πρωινό μας, ξεκινάμε την επιστροφή μας μέσω Βέροιας. Θα επισκεφθούμε το περίφημο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και το μεσημέρι θα κάνουμε στάση στον Πλαταμώνα για φαγητό, μπάνιο κλπ. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

Τιμή κατ άτομο με ημιδιατροφή :

 

Δίκλινο

100 €

Τρίκλινο

90 €

Τετράκλινο

85 €

Μονόκλινο

130 €

 

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται μεταφορά με το πούλμαν και περιηγήσεις, καθώς και η διαμονή στο 4* ξενοδοχείο «Αιγαί» που βρίσκεται σε προάστιο της Έδεσσας, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα και δύο δείπνα στην πισίνα μετά μουσικής.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των συναδέλφων, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε δεύτερο πούλμαν και ξενοδοχείο σε απόσταση 2,5 χλμ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τη διανυκτέρευση και το πρωινό των συναδέλφων που θα κλείσουν θέση στη συνέχεια. Τα δείπνα, ωστόσο, θα παρατεθούν σε όλους τους συναδέλφους στην πισίνα του αρχικού ξενοδοχείου “Αιγαί”.

Το δεύτερο ξενοδοχείο είναι 3* με αποτέλεσμα να υπάρχει μία λογική διαφοροποίηση στις τιμές:

Δίκλινο 90
Τρίκλινο 85
Μονόκλινο 115

Μην ξεχάσετε το μαγιό σας !

Υ.Γ. Σπεύσατε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή γιατί θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.